Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

"Γενική" Συνέλευση στον ΔΟΛ μόνο για ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Νέα "Γενική" Συνέλευση στον ΔΟΛ μόνο για ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Σε "γενική" συνέλευση προχωρούν εκ νέου οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων προς "ενημέρωση" για τις εξελίξεις της νέας ατομικής σύμβασης που έχει η διοίκηση στα σκαριά,  καλώντας   σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 15.30 στο αμφιθέατρο.
Από την σημερινή συνέλευση θα απουσιάζουν οι συνάδελφοι διοικητικοί και τεχνικοί για δεύτερη φορά και αυτό διότι ο εκπρόσωπος των διοικητικών  αντιλαμβάνεται την υπογραφή  της ατομικής σύμβασης ως καθαρά υπόθεση των  Δημοσιογράφων , λες και δεν αφορά κάν  τους  διοικητικούς συναδέλφους.

Για πολλοστή φορά και με συντονισμένο τρόπο «οι συνάδελφοι» εκπρόσωποι  προσπαθούν να διασπάσουν την ενότητα των εργαζομένων στον Οργανισμό, στήνοντας  συνελεύσεις για λίγους και πάντα με την παρουσία των διευθυντών τους.

Παραθέτουμε αυτούσιο  το Email (αφορά την προηγούμενη συνέλευση ως συνέχεια της σημερινής) που λάβαμε από τoν εκπρόσωπο των διοικητικών Υπαλλήλων ύστερα από ερώτηση πολλών συναδέλφων στο πρόσωπο του, γιατί δεν συμμετέχουμε στην συνέλευση του Οργανισμού.
Τα συμπεράσματα δικά σας 
 
  Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η σημερινή προγραμματισμένη συνέλευση για τις 15:30 αφορά αποκλειστικά τους δημοσιογράφους των εφημερίδων του Οργανισμού, καθώς αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους τους σε συνεννόηση με την Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Ευχαριστώ,
Γιάννης Τζανετής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου