Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αξιολόγηση μελλοθανάτων, 28/1/2014

Αναδημοσίευση από το "Σχολιαστή της ΕΠΗΕΑ":


Μετά τον σφαγιασμό ήρθε και η αξιολόγηση στο ΔΟΛ


Ακόμα και ο Μελλοθάνατος πρεπει να αξιολογηθεί!!
Από τις πρώτες πρωινές ώρες το γραφείου του 2ου ορόφου της Μιχαλακοπούλου  πήρε φωτιά και η διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού  καλεί  όλους τους συναδέλφους διοικητικούς  να υπογράψουν την δεύτερη κατά  σειρά πιο άθλια ατομική σύμβαση από την προηγούμενη.
Η Συνέλευση των σαράντα αποφάσισε για όλους καπελώνοντας έτσι για μία ακόμη φορά τους συναδέλφους διοικητικούςκαι τεχνικούς   που δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τους, για το τι καλούνται να  υπογράψουν, τι έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση και τις παγίδες κρύβει .
Μία συνέλευση ίσως τους χάλαγε τη μαγιά και το κλίμα ίσως γινόταν δυσάρεστο για τους εκπροσώπους και τους παρατρεχάμενους τους .
Η ώρα της αξιολόγησης έφτασε!!!
Συνάδελφοι καταγγέλλουν ότι μαζί  με την ατομική σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν , τους υποχρεώνουν  να συμπληρώσουν φύλλο αξιολόγησης του προσωπικού , ώστε όταν χρειαστεί  να ξανά απολύσουν προσωπικό  η να το μετατάξουν αλλού διότι (όλοι τα κάνουν πλέον όλα) να το κάνουν με κριτήρια όπως αυτά των συνάδελφων με καρκίνο, με  διπλά εγκεφαλικά επεισόδια  κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου